Περίπου πολτοποιώντας σύστημα εγγράφου

December 10, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπου πολτοποιώντας σύστημα εγγράφου

 

Ποιοτική επιθεώρηση ήττας (έγγραφο που κατασκευάζει τα μηχανήματα)


Προκειμένου να πιαστούν οι αλλαγές του πολτού κατά τη διάρκεια της ήττας επεξεργαστείτε και ελέγξτε την ποιότητα της ήττας, η ποιότητα της ήττας πρέπει να επιθεωρηθεί. Τα κύρια στοιχεία επιθεώρησης κτυπούν το βαθμό, την υγρή συγκέντρωση βάρους και πηλού, καθώς επίσης και την επιθεώρηση εργοστασίων του βαθμού υδάτωσης και της αξίας διατήρησης νερού.

Για την περαιτέρω πειραματική έρευνα, τη μικροσκοπική ανάλυση του μήκους ινών, το κοσκίνισμα, την εξωτερική συγκεκριμένη επιφάνεια ινών, τη συνδέοντας περιοχή ινών, το πάχος, το κ.λπ. απαιτείται επίσης.

 

1. Βαθμός ήττας
Ο βαθμός ήττας είναι ο βαθμός κρούσης (0SR) που είναι γνωστός συνήθως από τον κατασκευαστή.

Ο βαθμός ήττας είναι ένας δείκτης που απεικονίζει το βαθμό δυσκολίας στην αποξήρανση του πολτού.

Κατά γενική ομολογία, όσο μεγαλύτερος ο βαθμός ήττας, τόσο πιό αργή η διήθηση νερού.

Αραιώστε 2 γ του απολύτως ξηρού πολτού σε 1000 μιλ., και περάστε μέσω 80 παγιδεύει καθαρό σε μια ορισμένη θερμοκρασία (30°C από την επιχείρησή μας). Το ποσό νερού που απαλλάσσεται από το δευτερεύοντα σωλήνα Beater Schober είναι το αποτέλεσμα μέτρησης.

Καναδικό τυποποιημένο Freeness (ΚΠΣ), μια άλλη έκφραση της απόδοσης αποξηράνσεων του πολτού, είναι απέναντι από το βαθμό ήττας, όσο μεγαλύτερο freeness, τόσο γρηγορότερη η αποξήρανση.

Η όργανο μέτρησης είναι παρόμοια με το freeness μετρητή, και υπάρχει μια ορισμένη διαφορά στη μέθοδο μέτρησης. Κατά μέτρηση, απόλυτη ξηρά την περιεκτικότητα σε ίνες είναι 3 γραμμάρια. Freeness και ήττας ο βαθμός μπορεί να μετατραπεί με να ανατρέξει ο πίνακας.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην αφυδάτωση του πολτού, και αυτοί οι παράγοντες έχουν τα ασυμβίβαστα αποτελέσματα στις ιδιότητες του εγγράφου.

Παραδείγματος χάριν, ο ινιδισμός των ινών έχει επιπτώσεις στην αφυδάτωση του πηλού και η βοήθεια βελτιώνει τη δύναμη του εγγράφου και η κοπή των ινών έχει επιπτώσεις επίσης στην αφυδάτωση του πηλού, αλλά θα μειώσει τη δύναμη του εγγράφου.

Μπορεί να δει ότι η χρήση δύο διαφορετικών μεθόδων ήττας, δηλαδή κοπή ινών ή ινιδισμός, μπορεί να βελτιώσει το βαθμό ήττας. Εντούτοις, οι ιδιότητες και η δύναμη της πολτοποίησης είναι απολύτως διαφορετικές, και ο προσδιορισμός του βαθμού ήττας δεν μπορεί να τις διακρίνει.

Επομένως, αν και ο βαθμός ήττας μπορεί περιεκτικά να δείξει τα αποτελέσματα ήττας και τα αποτελέσματα του κοπής των ινών, η διάσπαση, που πρήζεται και που ενυδατώνεται, ο βαθμός ήττας δεν μπορεί απλά και εντελώς να αντιπροσωπεύσει τις ιδιότητες του πηλού, και πρέπει να εξεταστεί μαζί με άλλες μεθόδους για να καθορίσει την πραγματική κατάσταση της επίδρασης της ήττας στην ίνα.

 

2. Μήκος ινών
Το μήκος ινών είναι ένας σημαντικός δείκτης για να μετρήσει την ποιότητα του πηλού. Οι συνήθως χρησιμοποιημένες μέθοδοι μέτρησης περιλαμβάνουν τη μικροσκόπηση και την υγρή μέθοδο βάρους ινών.

Μέθοδος μικροσκοπίων: η χρωστική ουσία οι ίνες σε ένα φύλλο, μετρά το μέσα μήκος και το πλάτος 100 ινών κάτω από ένα μικρόμετρο με ένα μικροσκόπιο, και παρατηρεί άμεσα τη μορφή και τη σύνθεση των ινών. Αυτή η μέθοδος μπορεί περιεκτικά να προσδιορίσει την ποιότητα του πηλού, αλλά παίρνει έναν μακροπρόθεσμο και δεν είναι κατάλληλη για τη χρήση παραγωγής. Σήμερα, οι συσκευές ανάλυσης ινών για τη μέτρηση του μήκους ινών χρησιμοποιούνται ευρέως, με το σύντομο χρόνο μέτρησης και τα ακριβή αποτελέσματα, οι οποίες χρησιμοποιούνται κυρίως στη επιστημονική έρευνα.

Υγρή μέθοδος βάρους: Είναι μια γρήγορη μέθοδος για το μήκος ινών κατάλληλο για την παραγωγή. Το υγρό βάρος εκφράζει έμμεσα το μέσο μήκος ινών. Το υγρό βάρος μετριέται με τη μέθοδο πλαισίων, η οποία εκτελείται μετρώντας το βαθμό ήττας.

Παραδείγματος χάριν, όσο μεγαλύτερο το μέσο μήκος ινών, οι περισσότερες ίνες που κρεμούν στο πλαίσιο, και τόσο μεγαλύτερο το υγρό βάρος.

Λόγω πολλών παραγόντων που έχουν επιπτώσεις στο ποσό ένωσης ινών, το μήκος ινών που μετριέται με την υγρή μέθοδο βάρους δεν είναι αρκετά ακριβές.

Εντούτοις, λόγω της ταχύτητας και των ίδιων σταθερών όρων παραγωγής, η μέθοδος σύγκρισης μπορεί να απεικονίσει την κατάσταση ήττας και τις αλλαγές στις ιδιότητες πηλού, και μπορεί επίσης να καθοδηγήσει την παραγωγή.

Ανάλυση κόσκινων: Για την ίνα πολτού, εκτός από τη μέτρηση του μέσου μήκους ινών, η ανάλυση κόσκινων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ταξινομήσει το μήκος ινών και να μετρήσει το περιεχόμενο των μακριών ινών, των λεπτών ινών και των διάφορων κυττάρων.

Η ανάλυση κόσκινων είναι μια καλύτερη αναλυτική μέθοδος για να προσδιορίσει τις ιδιότητες του πηλού. Διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στη μελέτη των ιδιοτήτων του πηλού και χαρτί-διαμόρφωση των ιδιοτήτων, αλλά η μέτρησή της παίρνει το χρόνο και δεν είναι κατάλληλη για την περιοχή παραγωγής.

 

3. Αξία διατήρησης νερού
Στο τυποποιημένο κράτος, το ελεύθερο νερό στον πηλό ρίχνεται έξω με μια μεγάλη ταχύτητα υποβάλλει σε φυγοκέντρωση, και το ποσό νερού που διατηρείται στον πηλό καθορίζεται ποσοτικά για να λάβει αξία διατήρησης νερού του πηλού.

Η αξία διατήρησης νερού μπορεί να εξηγήσει το βαθμό διόγκωσης ινών, ο οποίος απεικονίζει το βαθμό λεπτού ινιδισμού.

Η αύξηση στην αξία διατήρησης νερού του πολτού έχει έναν καλό συσχετισμό με τη βελτίωση του βαθμού ήττας πολτού, την αύξηση του λεπτού περιεχομένου θέματος και τη μείωση του μέσου βαθμού ινών.

Οι προαναφερθείσες ιδιότητες του πολτού έχουν επιπτώσεις άμεσα στην τρέχοντας απόδοση της μηχανής χαρτιού, έτσι η αξία διατήρησης νερού του πολτού μπορεί περιεκτικά να απεικονίσει και να προβλέψει την απόδοση κατασκευής χάρτου του χαρτιού.

 

4. Βαθμός υδάτωσης
Σημαίνει μια μέθοδο για την ίνα για να απορροφήσει το συνολικό ποσό του συνδεδεμένου νερού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ήττας.

Η μέθοδος μέτρησης είναι να θερμαθεί και να βραστεί ο πηλός για 1 ώρα, να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος θέρμανσης για να αφαιρέσει το συνδεδεμένο νερό της ίνας, και να μετρηθεί έπειτα ο βαθμός ήττας σύμφωνα με τη συνηθισμένη μέθοδο η διαφορά μεταξύ του βαθμού ήττας που μετριούνται από τον κρύο πηλό και του θερμαμένου βρασμένου πηλού χρησιμοποιείται για να δείξει τον πηλό ο βαθμός υδάτωσης της ίνας.

Στην αρχή της ήττας, ο βαθμός υδάτωσης μειώνεται με την αύξηση του βαθμού ήττας. Ο βαθμός υδάτωσης δεν μπορεί να εξηγήσει τη συνεχή διόγκωση της ίνας προς το τέλος του σταδίου της ήττας, δείχνοντας ότι ο βαθμός υδάτωσης δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει πλήρως την πρημένος αξία της ίνας.