Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : haiyang

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 18339195474

WhatsApp : +8618339195474

Free call

Πώς να βελτιώσει την αδιαφάνεια του εγγράφου;

February 21, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να βελτιώσει την αδιαφάνεια του εγγράφου;

 

Η αδιαφάνεια είναι μια ιδιοκτησία εγγράφου. Αναφέρεται στο πώς διαφανής ή βλέπει μέσω ενός φύλλου του εγγράφου είναι. Μια υψηλή αδιαφάνεια σημαίνει ότι το έγγραφο δεν είναι πολύ διάφανο και είναι εύκολο να διαβαστεί η τυπωμένη ύλη στη σελίδα χωρίς τις αποσπάσεις της προσοχής του χαρακτηρισμού από την άλλη πλευρά που παρουσιάζει κατευθείαν, η αδιαφάνεια ενός φύλλου του εγγράφου μπορεί να επηρεαστεί με το βάρος βάσης της καθώς επίσης και οποιοδήποτε προστιθέμενο υλικό πληρώσεως ή την επένδυση των υλικών.

 

 

 

Τι είναι οι παράγοντες που επιρροή η αδιαφάνεια του εγγράφου;

 

 

1.raw υλικό

 

Το ίδιο το κύτταρο φυτών είναι άχρωμο και διαφανές. Ο λόγος για τον οποίο η ίνα εγκαταστάσεων είναι αδιαφανής είναι ότι περιέχει lignin, τη ρητίνη και άλλες ουσίες που καθιστούν την ίνα αδιαφανή και με το λευκό σκοτεινό σε καφετή.

 

 

 

2.Pigment

 

Ο τύπος κρυστάλλου, το μέγεθος μορίων, η διανομή μεγέθους, και η απόδοση της χρωστικής ουσίας όλες διοικητικής αποκέντρωσης έχουν επιπτώσεις στον αδιαφανή του εγγράφου.

 

Οι ιδιότητες του χρώματος στο έγγραφο καθορίζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η ποιοτική ισορροπία, το ποσοστό διατήρησης χρωστικών ουσιών, οι ηλεκτρικές και χημικές ιδιότητες, και το διεσπαρμένο χρώμα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό να μεγιστοποιήσει όλες τις ιδιότητες.

 

 

 

3.Impact της ήττας

 

Όσο υψηλότερη η πυκνότητα του εγγράφου, ο περισσότερος αέρας που συμπιέζεται από το έγγραφο, το λιγότερο μέσο αέρα στο στρώμα εγγράφου, και το έγγραφο είναι σχεδόν ομοιογενής, με τη λιγότερη ελαφριά διάθλαση και εύκολος να περάσει μέσω του στρώματος εγγράφου. Όσο μεγαλύτερη η διαφάνεια του εγγράφου, έτσι αυτό μπορεί να βελτιώσει το αδιαφανές χαρτί με τη μείωση του βαθμού πολτού.

 

 

 

4.influence του εντύπου

 

Ο κεραμικός πίνακας αποτροπής χρήσης αντί του επιτραπέζιου ρόλου για να βελτιώσει evenness εγγράφου και να αυξήσει την αδιαφάνεια, ο σύνθετος Τύπος αντικαθιστά το συνηθισμένο Τύπο, και χρησιμοποιεί ένα ελέγξιμο μέσος-υψηλό ημερολόγιο για να βελτιώσει τη συμπίεση του φύλλου εγγράφου, μειώνει την πίεση του Τύπου και του ημερολογίου για να βελτιώσει την αδιαφάνεια.

 

Υιοθετήστε το πολυβινυλικό οξικό άλας διαμορφώνοντας την οθόνη και το άσπρο σύστημα αποκατάστασης νερού για να βελτιώσει το ποσοστό διατήρησης λεπτών ινών και να βελτιώσει την αδιαφάνεια του εγγράφου.

 

Με τη βελτίωση της τραχύτητας επιφάνειας του εγγράφου, οι αυξήσεις ελαφριάς διασποράς, όσο τραχύτερη η επιφάνεια εγγράφου, τόσο πιό αδιαφανής το έγγραφο, και το γενικού σιτάρι πλέγματος και της επιφάνειας εγγράφου αυξάνουν επίσης την τραχύτητα εγγράφου. Επομένως, οι αυξήσεις αδιαφάνειας εγγράφου. Μπορεί να υποτίθεται ότι η αδιαφάνεια εγγράφου είναι ανάλογη προς το βάρος των γραμμαρίων ανά τετραγωνικό μέτρο μέσα στη σειρά της μικρής αλλαγής στην ποσότητα εγγράφου.

 

 

 

Ποιοι είναι οι λόγοι για την αύξηση στην αδιαφάνεια του εγγράφου;

 

Η προσθήκη των υλικών πληρώσεως με το δείκτη διάθλασης μεγαλύτερο από την κυτταρίνη στο έγγραφο αυξάνει τον αριθμό διεπαφών ελαφριάς διασποράς στο έγγραφο, δηλ., υπάρχουν τρεις διαφορετικές διεπαφές μεταξύ της ίνας και του αέρα, μεταξύ του υλικού πληρώσεως και της ίνας, και μεταξύ του υλικού πληρώσεως και του αέρα. Μεταξύ αυτών των τριών διεπαφών, η διαφορά του δείκτη διάθλασης μεταξύ του υλικού πληρώσεως και ο αέρας είναι μεγάλοι. Επομένως, το φως παίρνει τη μέγιστη διασπορά στη διεπαφή μεταξύ του υλικού πληρώσεως και του αέρα, με συνέπεια μια αύξηση στην αδιαφάνεια.

 

 

 

Πώς τα υλικά πληρώσεως έχουν επιπτώσεις στην αδιαφάνεια του εγγράφου;

 

Ο σκοπός των υλικών πληρώσεως στην κατασκευή εγγράφου είναι να γίνει το έγγραφο να λάβει τις συγκεκριμένες ιδιότητες, όπως η λευκότητα, η αδιαφάνεια, η δύναμη εγγράφου, το χαλαρό πάχος, η ομαλότητα, κ.λπ. Συγχρόνως, η προσθήκη των υλικών πληρώσεως καθιστά το εσωτερικό χάσμα του εγγράφου μικρότερο και μικρότερο, αυξάνοντας κατά συνέπεια την απορρόφηση μελανιού του εγγράφου και καθιστώντας την απορρόφηση μελανιού πιό ομοιόμορφη.

 

 

Γενικά, τα αδιάλυτα ή ελαφρώς διαλυτά μεταλλεύματα που προστίθενται στον πηλό είναι για 10% - 25% στο έγγραφο εκτύπωσης. Το ποσό διαφορετικού εγγράφου προστιθέμενο είναι διαφορετικό και μπορεί να ποικίλει πολύ.

 

 

Καταρχάς, πρέπει να ξέρουμε ότι το έγγραφο χωρίς υλικό πληρώσεως αποτελείται από την ίνα και τον αέρα. Ο αέρας υπάρχει στους πόρους μεταξύ των ινών. Λόγω του διαφορετικού δείκτη διάθλασης μεταξύ των ινών και του αέρα, όταν λάμπει η ελαφριά ακτίνα στην επιφάνεια του εγγράφου, δηλ., μέρος του φωτός διασκορπίζει στη διεπαφή μεταξύ των ινών και του αέρα, που δίνουν στο έγγραφο μια ορισμένη (χαμηλή) αδιαφάνεια, που απεικονίζεται στην εκτύπωση, δείχνοντας κυρίως ότι είναι πολύ εύκολο να τυπώσει κατευθείαν.

 

 

Συμπέρασμα

 

Από την άποψη της βελτίωσης της αδιαφάνειας του χαρτιού, σκεφτόμαστε ότι ο πολτός σκληρού ξύλου πρέπει να χρησιμοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από την πρώτη ύλη για να απεικονίσει τις καλές οπτικές ιδιότητες του πολτού σκληρού ξύλου. Συγχρόνως, το ποσό μηχανικού πολτού πρέπει να αυξηθεί κατάλληλα, αλλά το ποσό αυτού του μέρους του πολτού δεν είναι εύκολο να αυξηθεί (μέσα σε 20%).

 

 

Ο βαθμός ήττας πολτού σκληρού ξύλου θα μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο με την προϋπόθεση ότι η μηχανή χαρτιού είναι κανονική: το ποσό υλικού πληρώσεως θα αυξηθεί κατάλληλα στη χρήση του υλικού πληρώσεως, και η αδιαφάνεια του φύλλου εγγράφου θα βελτιωθεί σημαντικά: Στη χρήση των χρωστικών ουσιών, το ποσό μπλε και κόκκινων χρωστικών ουσιών μπορεί να αυξηθεί κατάλληλα, οι οποίες θα βελτιώσουν αποτελεσματικά την αδιαφάνεια του εγγράφου.

 

 

Μειώστε το υγρό νερό όσο το δυνατόν περισσότερο στη λειτουργία μηχανών εγγράφου, πυκνώστε τις σελίδες εγγράφου, και το μικροϋπολογιστή - τραχύ. Κάτω από τις συνθήκες, κατάλληλα μειώστε την ομαλότητα, μειώστε την ένταση του σώματος, και μειώστε το νερό των σελίδων εγγράφου. Η ομοιομορφία και το delicateness εγγράφου έχουν επιπτώσεις επίσης στον αδιαφανή της βιομηχανίας χαρτιού.

 

 

 

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

jenny@hypapermachine.cn
+8618339195474
0086 18339195474
jenny@hypapermachine.cn
0086 18339195474