Τι θα έπρεπε να κάνετε εάν το ρουλεμάν κυλίνδρων μηχανών μεγάλου εγγράφου σας αποτυγχάνει;

March 14, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι θα έπρεπε να κάνετε εάν το ρουλεμάν κυλίνδρων μηχανών μεγάλου εγγράφου σας αποτυγχάνει;

Είχατε πάντα ένα πρόβλημα με τον κύλινδρο μηχανών εγγράφου σας;

Ξέρετε τις πιό προβληματικές περιοχές σε έναν στεγνωτήρα κυλίνδρων μηχανών εγγράφου;

 

Συνήθως η αποτυχία κυλίνδρων διαιρείται σε δύο κύριες κατηγορίες: φέρουσα αποτυχία και αποτυχία κυλίνδρων.

Τα ρουλεμάν αποτυγχάνουν συχνά την αποτυχία κυρίως ένδυσης, σπασίματος, κούρασης, διάβρωσης, εγκοπών και κόλλας, κ.λπ….

Η αποτυχία κυλίνδρων φανερώνεται κυρίως ως δυσαναλογία κυλίνδρων, ανώμαλη ένδυση της επιφάνειας κυλίνδρων, κ.λπ.

 

Τι θα έπρεπε να κάνετε εάν το ρουλεμάν κυλίνδρων μηχανών μεγάλου εγγράφου σας αποτυγχάνει;

 

Εδώ είναι κάποιες αιτίες και αντίστοιχη λύση φέρουσα αποτυχία κυλίνδρων στις μηχανές μεγάλου εγγράφου.

 

Προκαλεί:

 
 • Το φορτίο του ρουλεμάν κυλίνδρων
 • Λιπαντικά
 • Εργασιακό περιβάλλον

Λύσεις

 • Αντίμετρα για τις αιτίες φορτίων
 • Αντίμετρα για τις αιτίες λιπαντικών
 • Αντίμετρα για τις περιβαλλοντικές αιτίες

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι θα έπρεπε να κάνετε εάν το ρουλεμάν κυλίνδρων μηχανών μεγάλου εγγράφου σας αποτυγχάνει; 0

 

Κατ' ευθείαν στο σημείο

Γιατί η φέρουσα αποτυχία κυλίνδρων εμφανίζεται;

Το ρουλεμάν κυλίνδρων είναι ένα από τα φορεμένα ρουλεμάν στη μηχανή εγγράφου., και είναι σφαιρικό ρουλεμάν κυλίνδρων, η χωρητικότητα φορτίων της είναι σχετικά ισχυρή η πίεση του ρουλεμάν είναι σχετικά μεγάλη.

 

Οι συνέπειες της σε υπηρεσία φέρουσας αποτυχίας κυλίνδρων πρέπει να ξέρουμε:

Υπάρχει καμιά αμφιβολία για την οικονομική απώλεια

Τα λειαντικά συντρίμμια από την ένδυση εισάγουν το λαδώνοντας πετρέλαιο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει τη ζημία στα εργαλεία ξεραίνοντας κυλίνδρων και να οδηγήσει στα μεγαλύτερα ατυχήματα εξοπλισμού, που οδηγούν στη σταθερή συντήρηση της μηχανής εγγράφου.

Η αξονική κλίση του ξεραίνοντας κυλίνδρου κάνει τον ξηρό γενικό δραπέτη και τη μηχανή να υπερφορτώσουν τη στάση.

Προκαλεί τον υπερβολικό θόρυβο και την ουσιαστική επιβλαβή δόνηση, και κάνει ακόμη και το έγγραφο να σπάσει.

Μερικές φορές οδηγεί ακόμη και στη διάλυση του ξηρότερου καλύμματος, της πυρκαγιάς της μηχανής και της αποτυχίας μετάδοσης.

Αιτίες της φέρουσας αποτυχίας κυλίνδρων

Δεδομένου ότι η φέρουσα αποτυχία κυλίνδρων που προκαλείται από το τακούνι είναι τόσο σοβαρή, κατόπιν πρέπει να ξέρουμε τις αιτίες της φέρουσας αποτυχίας κυλίνδρων:

1.The φορτίο του ρουλεμάν κυλίνδρων

Ο κύλινδρος που αντέχει όχι μόνο πρέπει να αντέξει το βάρος του κυλίνδρου, αλλά και πρέπει να τρέξει 24 ώρες την ημέρα, επομένως, την πίεση φορτίων του είναι αρκετά μεγάλος. Στη λειτουργία παραγωγής των μεγάλων επιχειρήσεων, μόλις τρέξει ο εξοπλισμός, είναι σχεδόν αδύνατο να σταματήσει, και η ζημία στο στεγνωτήρα είναι πολύ προφανής στο συνεχή τρόπο λειτουργίας. Επιπλέον, τα ρουλεμάν κυλίνδρων είναι γενικά σφραγισμένου σχεδίου, το οποίο καθιστά τη συντήρηση δύσκολη.

 

2.Lubricants

Το λαδώνοντας πετρέλαιο διαδραματίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στη λειτουργία του εξοπλισμού και είναι μεγάλης σημασίας στη μείωση της ένδυσης εξοπλισμού και την κράτηση της καλά.

 

Εντούτοις, το λαδώνοντας πετρέλαιο φτωχής ποιότητας για να ξεράνει το φέροντα ρόλο ζημίας κυλίνδρων είναι επίσης πολύ προφανές, εάν το λαδώνοντας πετρέλαιο περιέχει το νερό, εκεί θα είναι πρόσθετη πτώση και καταλυτική οξείδωση πετρελαίου, έτσι ώστε η ρήξη ταινιών πετρελαίου λίπανσης, που λεπταίνει, δεν μπορεί να προστατεύσει καλά την επιφάνεια μετάλλων του ρουλεμάν, έτσι ώστε το εσωτερικό και εξωτερικό δαχτυλίδι της φέρουσας κυλώντας απευθείας επαφής επιφάνειας μετάλλων σωμάτων επιτάχυνε την επιφάνεια ρουλεμάν, αυξάνει την απώλεια, με συνέπεια την αποτυχία κούρασης, αποτυχία διάβρωσης.

 

Επιπλέον, οι ακαθαρσίες περισσότερο λαδώνοντας πετρέλαιο θα φράξουν επίσης τα φέροντα μέρη, η οδήγηση στο ρουλεμάν δεν μπορεί να τρέξει, και ακόμη και κάποιο λαδώνοντας πετρέλαιο θα προκαλέσει τη ρύπανση μορίων εξοπλισμού, και θα βλάψει έπειτα το ρουλεμάν.

 

3.Working περιβάλλον

Η κύρια λειτουργία του ξεραίνοντας κυλίνδρου είναι να ξεραθεί η υγρασία στο φύλλο εγγράφου για να επιτύχει το σκοπό. Όσο υψηλότερη η θερμοκρασία, τόσο γρηγορότεη η ταχύτητα ξήρανσης του φύλλου εγγράφου, η περισσότερη υγρασία εξατμίζει από το φύλλο εγγράφου, και τόσο πιό υγρός το περιβάλλον γίνεται.

 

Επομένως, όσο υψηλότερη η αποδοτικότητα της μηχανής μεγάλου εγγράφου, τόσο υψηλότερη η θερμοκρασία του περιβάλλοντος στο οποίο τα ξηρότερα ρουλεμάν βρίσκονται, και τόσο πιό υγρή το περιβάλλον είναι, περισσότεροι βλάπτουν ένα τέτοιο περιβάλλον μπορούν κάνω στον εξοπλισμό.

 

Οι επιχειρήσεις για να βελτιώσουν την ποιότητα παραγωγής και την ταχύτητα των προϊόντων, αυξάνουν σθεναρά τη θερμοκρασία του ξεραίνοντας κυλίνδρου για να επιταχύνουν την ταχύτητα ξήρανσης, και τα ρουλεμάν ξεραίνοντας κυλίνδρων λόγω της αρχής της θερμικής επέκτασης και της συστολής, που κάνει τη φέρουσα εκκαθάριση γίνονται μεγαλύτερα, υψηλής θερμοκρασίας καθιστά το ιξώδες λιπαντικών χαμηλό, η ταινία πετρελαίου γίνεται λεπτή, αυξάνοντας το βαθμό απώλειας εξοπλισμού, κονταίνοντας πολύ τη ζωή υπηρεσιών των ρουλεμάν ξεραίνοντας κυλίνδρων.

 

Από τους ανωτέρω λόγους, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που οδηγούν στην αποτυχία των ρουλεμάν κυλίνδρων. Παραδείγματος χάριν:

 • η λανθασμένη επιλογή του ρουλεμάν κυλίνδρων,
 • κακή φέρουσα ποιότητα,
 • η επιλογή εκκαθάρισης ρουλεμάν-άξονων δεν είναι κατάλληλη,
 • η διαδικασία εγκαταστάσεων δεν είναι σωστή (δηλ. κακή εγκατάσταση),
 • η χρήση και η συντήρηση ανάρμοστου (επιδείνωση λίπανσης, επιδείνωση των συνθηκών εργασίας και υπερφόρτωση φορτίων)

Αντίστοιχες λύσεις της φέρουσας αποτυχίας κυλίνδρων

Επειδή υπάρχουν πολλές αιτίες της φέρουσας αποτυχίας κυλίνδρων, πρότεινα τις αντίστοιχες λύσεις βασισμένες στις αιτίες που απαρίθμησα.

1.1Countermeasures για τις αιτίες φορτίων

Η ίδια η μηχανή εγγράφου υψηλής ταχύτητας έχει μια μάζα περισσότερων από 20 τόνων, συν την καθημερινή παραγωγή χιλιάδων τόνοι των προϊόντων, μπορείτε να φανταστείτε πόσο φορτίο τα ξηρότερα ρουλεμάν θα αντέξουν. Η κατάχρηση των ξηρότερων ρουλεμάν θα επιταχύνει αναμφισβήτητα τη γήρανση του εξοπλισμού και θα οδηγήσει στην αποτυχία κούρασης. Προκειμένου να λυθεί η πρόωρη αποτυχία αποτυχίας που προκαλείται από το πρόβλημα φορτίων, τα ακόλουθα μέτρα μπορούν να ληφθούν.

 

(1) ο έγκαιρος εξοπλισμός εξέτασης, μόλις βρεθεί η ζημία εξοπλισμού, αντικαθιστά τα φέροντα μέρη κυλίνδρων εγκαίρως, ή προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τα υψηλής ποιότητας, wear-resistant ρουλεμάν και τα εξαρτήματα.

 

(2) ο εξοπλισμός σε λειτουργία εάν υπερφορτώνεται ξαφνικά, θα προκαλέσει την ανεπανόρθωτη ζημία στον εξοπλισμό, επομένως, σε λειτουργία στην έγκαιρη εξέταση, να προσπαθήσει να αποφύγει την κατάσταση διάβρωσης κούρασης. Μόλις εμφανιστεί η διάβρωση κούρασης, ένα σχέδιο συντήρησης πρέπει να γίνει έγκαιρο για να εξασφαλίσει την κανονική λειτουργία του εξοπλισμού.

 

1.2Countermeasures για τις αιτίες λιπαντικών

Ο προστατευτικός ρόλος του λαδώνοντας πετρελαίου στον εξοπλισμό είναι αυτονόητος, μέσω της βελτίωσης της χρήσης του λαδώνοντας πετρελαίου και η ποιοτική ποιότητά της, μπορεί να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών του εξοπλισμού, τα συγκεκριμένα μέτρα είναι κυρίως.

 

(1) καθαρίστε επάνω το λιμένα ρύπανσης της φέρουσας αυλάκωσης ελαίου εγκαίρως, ελέγξτε και καθαρίστε τακτικά, και μειώστε την πιθανότητα της αποτυχίας κολλαγόνων

 

(2) εγκαταστήστε το πετρέλαιο - ποτίστε το διαχωριστή στο ρουλεμάν για να επιταχύνετε την αφυδάτωση του λαδώνοντας πετρελαίου και να μειώσετε τη φέρουσα αποτυχία διάβρωσης που προκαλείται με την υπέρβαση των προτύπων του νερού

 

(3) πριν από τη συντήρηση πετρελαίου λίπανσης του εξοπλισμού, τα επιστημονικά μέτρα μπορούν να ληφθούν για να μειώσουν την περιεκτικότητα σε υγρασία στο λαδώνοντας πετρέλαιο. Παραδείγματος χάριν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοκίνητο φίλτρων που αφυδατώνει στο κενό της

 

(4) ελέγξτε τη βαλβίδα διανομής των καθαρίζοντας ρουλεμάν κυλίνδρων σε ένα κανονικό σημείο για να μειώσετε την πιθανότητα της αποτυχίας διάβρωσης που προκαλείται από τη ρύπανση εξοπλισμού

 

(5) τακτικά καθαρίστε και αντικαταστήστε τη δεξαμενή πετρελαίου που το αναπνευστικό στοιχείο φίλτρων, ενισχύει τη σφραγίζοντας εργασία κατά τη διάρκεια της συντήρησης.

 

1.3Countermeasures για τις περιβαλλοντικές αιτίες

Ένα υψηλής θερμοκρασίας και υγρό περιβάλλον θα αναγκάσει τον εξοπλισμό για να διαβρώσει και να διαβρώσει. Συγχρόνως, η θερμική επέκταση και η συστολή θα αναγκάσουν την εξάρθρωση του εσωτερικού και έξω από τον κύλινδρο ψησίματος για να γίνουν μεγαλύτερη και το χάσμα μεταξύ του εσωτερικού και έξω από το ρουλεμάν θα μειωθεί, το οποίο κάνει thinner ταινιών λαδώνοντας πετρελαίου και δεν μπορεί να παίξει μια προστατευτική επίδραση.

 

Σε απάντηση σε αυτήν την κατάσταση, το τοπ δαχτυλίδι του εξωτερικού δαχτυλιδιού ρουλεμάν πρέπει να αφαιρεθεί, και έπειτα ένα μαξιλάρι τόσο παχύ όσο το τοπ μέγεθος δαχτυλιδιών του εξωτερικού δαχτυλιδιού στο εσωτερικό δαχτυλίδι του ρουλεμάν. Όσον αφορά στο μέγεθος αυτού του μεγέθους, εξαρτάται από το χάσμα μεταξύ των αξονικών αλλαγών στον άξονα του ρουλεμάν του κυλίνδρου που αντέχει κατά τη διάρκεια της θερμικής επέκτασης.

 

Επιπλέον, η δόνηση του εξωτερικού περιβάλλοντος μπορεί επίσης να προκαλέσει τη διάβρωση στη συσκευή. Σε απάντηση σε αυτήν την κατάσταση, το κάθε μέρος του εξοπλισμού είναι χωρισμένο ή προστιθέμενο με ένα μαξιλάρι κλονισμού.