Ποια είδη εγγράφου χρειάζονται την ταξινόμηση επιφάνειας;

March 8, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είδη εγγράφου χρειάζονται την ταξινόμηση επιφάνειας;

 

Στην κάνοντας διαδικασία εγγράφου, σύμφωνα με τους διαφορετικούς τύπους εγγράφων παραχθε'ντες, μερικοί τύποι εγγράφου χρειάζονται περαιτέρω την επεξεργασία επιφάνειας για να καλύψουν τις υψηλότερες απαιτήσεις απόδοσης επιφάνειας. Η επεξεργασία επιφάνειας του εγγράφου μπορεί γενικά να διαιρεθεί σε επιφάνεια που ταξινομεί, να πιέσει με μαγγάνι και άλλου διαδικασίες.

Τι η επιφάνεια ταξινομεί;

 • Η ταξινόμηση επιφάνειας είναι μια διαδικασία για να εφαρμόσει ένα ομοιόμορφο λεπτό στρώμα της κόλλας στην επιφάνεια του εγγράφου, το οποίο στοχεύει να κάνει την επιφάνεια του εγγράφου να λάβει τις υδροφοβικές και άλλες ειδικές ιδιότητες.

 

 • Μέθοδος εγγράφου που ταξινομεί: εσωτερική ταξινόμηση και εξωτερική ταξινόμηση.

 

 • Η ταξινόμηση -μηχανών πραγματοποιείται γενικά στο ξεραίνοντας τμήμα της μηχανής εγγράφου.

 

 • Η εξωτερική ταξινόμηση πρόκειται να εφαρμόσει τον εκφορτωμένο ρόλο εγγράφου στην ειδική συσκευή ταξινόμησης έξω από τη μηχανή εγγράφου.

Τι η κύρια λειτουργία της επιφάνειας ταξινομεί;

 

 • Βελτιώστε τις ιδιότητες επιφάνειας του εγγράφου

 

 • Βελτιώστε τη δυνατότητα τυπωμένων υλών του εγγράφου

 

 • Μειώστε τη διαφορά μεταξύ δύο πλευρών του εγγράφου

 

 • Βελτιώστε την κενές δομή και την απορρόφηση του εγγράφου. Επιπλέον, η ταξινόμηση επιφάνειας μπορεί επίσης να βελτιώσει τη σωματική δύναμη του εγγράφου, όπως η δύναμη διπλώματος, η δύναμη έκρηξης και η εκτατή δύναμη του εγγράφου.

 

 • Βελτιώστε τη δομή χάσματος και την απορρόφηση των σελίδων εγγράφου. Επιπλέον, το πήκτωμα επιφάνειας μπορεί επίσης να βελτιώσει τη σωματική δύναμη των σελίδων εγγράφου, όπως η αύξηση της δύναμης βασανιστηρίων, brokenness και έντασης των σελίδων εγγράφου.

Τι οι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην επιφάνεια ταξινομούν;

Φύση των σελίδων εγγράφου

 

 • Το έγγραφο είναι ένα λεπτό φύλλο με τις συμπεπλεγμένες ίνες στο αεροπλάνο. Το χαρτί που γίνεται από τον πολτό μαλακού ξύλου τακτοποιεί 2 εκατομμύριο ίνες σε 1 γραμμάριο. Το πορώδες του εγγράφου είναι μια από τις πιό βασικές ιδιότητες του εγγράφου και συσχετίζεται με όλες τις άλλες ιδιότητες του εγγράφου.

 

Ιδιότητες της ταξινόμησης της λύσης

 

 • Οι βασικές ιδιότητες της λύσης χρησιμοποιούμενες όπως ταξινομώντας τη λύση είναι ένταση επιφάνειας, βρέχοντας την ιδιοκτησία και το ιξώδες. Επιπλέον, ο χρόνος επαφών και η συγκέντρωση στερεού υλικού με το έγγραφο έχουν επιπτώσεις επίσης πολύ.

 

 • Αν και το ιξώδες εξαρτάται από τη συγκέντρωση και τη θερμοκρασία, έχει μια μεγάλη σχέση με τη διαπερατότητα. Η τετραγωνική ρίζα του ιξώδους διαπερατότητας είναι άμεσα ανάλογη. Παραδείγματος χάριν, στην περίπτωση της ταξινόμησης του αμύλου, το έγγραφο θα κατσαρώσει όταν αλλάζει το ιξώδες με τη γήρανση και την υγρή απορρόφηση και στις δύο αλλαγές πλευρών. Εάν η συγκέντρωση είναι υψηλή, η επιφάνεια που ταξινομεί την επίδραση θα βελτιωθεί.

 • Εντούτοις, εάν είναι υπερβολικό, η περιεκτικότητα σε νερό θα αυξηθεί μετά από να ταξινομήσει και να πιέσει, και το έγγραφο θα είναι δύσκολο να ξεραθεί. Επομένως, δεν είναι ιδανικό. Η ταινία που διαμορφώνει την ιδιοκτησία έχει μια μεγάλη σχέση με τη μοριακή ενέργεια συμπύκνωσης. Επομένως, η μοριακή δομή διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο.

Ξήρανση και να πιέσει με μαγγάνι

 • Ο τύπος και η τρέχοντας ταχύτητα της ταξινόμησης και της συμπίεσης είναι οι ίδιοι με αυτήν της ξήρανσης, οι οποίοι έχουν επιπτώσεις πολύ στην ολοκλήρωση. Εάν οι όροι ξήρανσης δεν είναι κατάλληλοι, η ταινία στην επιφάνεια θα είναι ή σημείο που ξεφλουδίζεται μακριά.

 

 • Ο τύπος και η τρέχοντας ταχύτητα της ταξινόμησης και της συμπίεσης είναι οι ίδιοι με αυτήν της ξήρανσης, οι οποίοι έχουν επιπτώσεις πολύ στην ολοκλήρωση. Εάν οι όροι ξήρανσης δεν είναι κατάλληλοι, η ταινία στην επιφάνεια θα είναι ή σημείο που ξεφλουδίζεται μακριά.

 • Εάν ξεραίνει γρήγορα, η ταινία στην επιφάνεια θα έχει τις ρωγμές και τους ελεγκτές. Εάν πάρα πολύ πιέζοντας με μαγγάνι, η ταινία στην επιφάνεια θα σπάσει και θα διαπεράσει στο έγγραφο discontinuously. Επιπλέον, ο ταξινομώντας πράκτορας επιφάνειας πέφτει μερικές φορές μακριά.

Ποιο έγγραφο πρέπει να υποβληθεί αίτηση για την ταξινόμηση επιφάνειας;

 • Λόγω των περιορισμών του τεχνικού επιπέδου και των λειτουργικών δαπανών, η ταξινόμηση επιφάνειας μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί στους ειδικούς τύπους εγγράφων, όπως το έγγραφο τραπεζογραμματίων, το έγγραφο ασφάλειας, το έγγραφο θάλασσας, το έγγραφο εκτύπωσης όφσετ, whiteboard το έγγραφο, το ριγωτό έγγραφο του Κραφτ, κ.λπ. Με τη βελτίωση του τεχνικού επιπέδου της βιομηχανίας χαρτιού και τη βελτίωση των απαιτήσεων των ανθρώπων για την ποιότητα του εγγράφου, μερικοί βαθμοί εγγράφου (δημοσιογραφικός χάρτης, κ.λπ.) που δεν χρειάστηκαν την επεξεργασία επιφάνειας έχουν αρχίσει επίσης να χρησιμοποιούν την επιφάνεια ταξινομώντας την τεχνολογία.