Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : haiyang

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 18339195474

WhatsApp : +8618339195474

Free call

Πώς να εξετάσει τα κοινά προβλήματα του οδηγώντας συστήματος μηχανών εγγράφου;

February 17, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εξετάσει τα κοινά προβλήματα του οδηγώντας συστήματος μηχανών εγγράφου;

Όπως είναι γνωστό, η απόδοση του ηλεκτρικού συστήματος ελέγχου κίνησης μιας μηχανής εγγράφου είναι η προϋπόθεση για να καθορίσει εάν μια μηχανή εγγράφου μπορεί να παραγάγει με την υψηλή αποδοτικότητα και υψηλός - ποιότητα. Έτσι για μια κανονική μηχανή εγγράφου, προκειμένου να εξασφαλιστεί το συνεχές φρεάτιο παραγωγής της, η συντήρηση του συστήματος κίνησης είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Σαν ηλεκτρικό τεχνικό, πώς να διακρίνει σωστά το ελάττωμα ολόκληρης της μηχανής;

Οι ηλεκτρικοί τεχνικοί πρέπει να ρίξουν μια ματιά σε δεύτερη δοκιμή και τρεις δοκιμές. Με την πρώτη ματιά, ο λόγος για τη θέση και τη θέση φαινομένου του προβλήματος πρώτα και η ανάλυση της περιεκτικής διαδικασίας διαδικασίας η δεύτερη δοκιμή είναι να μετρηθούν οι παράμετροι και άλλες παράμετροι που παρατηρούνται παρατηρηθείς για να αποκλείσει τα λάθη οδηγίας Ενιαίος - οι δοκιμές μηχανών επιβεβαιώνουν τη γενική σειρά των ηλεκτρικών ή μηχανικών αποτυχιών.

 

 

1.What είναι τα ευπροσδιόριστα προβλήματα του συστήματος κίνησης μηχανών εγγράφου;

1.1ηλεκτρικόελάττωμαπου προκαλείταιαπότοελάττωμαγραμμώνήτηνπαρέμβασηεπικοινωνίας

 • Ο μετατροπέας συχνότητας δεν μπορεί να αρχίσει, και το φορτίο δεν είναι κολλημένο ή κλειδωμένο. Η θέρμανση μηχανών είναι ανώμαλη, ή ακόμα και καπνοί, ή το ρεύμα είναι μεγάλο και η μηχανή δεν περιστρέφεται ή η ροπή είναι μικρή, το οποίο μπορεί να προκληθεί από το ελάττωμα γραμμών ή το εσωτερικό ελάττωμα της μηχανής.
 • Αποτυχία λειτουργίας, ή ανώμαλη αντανάκλαση, μερικές φορές καλός ή κακός Η διανομή φορτίων είναι θιγμένη και μπορεί να ρυθμιστεί αλλά ο βαθμός αλλαγής είναι ασταθής.

 

1.2 μηχανική αποτυχία

 • Φέρουσα θέρμανση
 • Ο ανώμαλος περιστρεφόμενος ήχος του εξοπλισμού, του προφανούς περιοδικού υγιούς και μηχανικού κύκλου μπορεί να παρατηρηθεί
 • Η κοινή μηχανική αποτυχία του μέρους πλέγματος είναι η ολίσθηση του κυλίνδρου κίνησης πλέγματος, ο οποίος φανερώνεται ως καλή ή κακή διανομή φορτίων, ειδικά ανώμαλη επιτάχυνση.

 

 

2.What είναι το πρόβλημα του συστήματος κίνησης μηχανών εγγράφου που είναι δύσκολο να καθοριστεί

2.1υπάρχουντέσσεριςπαράγοντεςπου έχουν επιπτώσειςστηναστάθειαταχύτητας

 • Η μηχανική σύνδεση αισθητήρων ταχύτητας (γενικά κωδικοποιητής) είναι φτωχή, ο συνδετήρας πρέπει να ελεγχθεί.
 • Το φορτίο του μηχανικού εξοπλισμού έχει αλλάξει πολύ. Ανοίξτε το συνδετήρα με το μηχανικό εξοπλισμό και τρέξτε μόνο τη μηχανή για να καθορίσετε εάν η παρέμβαση προέρχεται από το μηχανικό εξοπλισμό.
 • Οι παράμετροι ρυθμιστών ταχύτητας δεν είναι κατάλληλες. Ελέγξτε και ρυθμίστε τις παραμέτρους ρυθμιστών ταχύτητας.
 • Όταν το υγρό τέλος της μηχανής εγγράφου αρχίζει να σύρει το έγγραφο, η περιεκτικότητα σε υγρασία του Ιστού εγγράφου είναι συχνά πάρα πολύ υψηλή, και το βάρος του γέρνοντας μέρους του Ιστού εγγράφου θα επιμηκύνει τον Ιστό εγγράφου όταν έγγραφο σχεδίων. Επομένως, πάντα θεωρείται ότι η ταχύτητα του οπίσθιου μέρους είναι πάρα πολύ αργή. Στην πραγματικότητα, όσο γρηγορότερη η ταχύτητα του οπίσθιου μέρους είναι, τόσο σοβαρότερος το να γείρει φαινόμενο είναι. Ο όρος αφυδάτωσης του αντίστοιχου μέρους πρέπει να ελεγχθεί και να ρυθμιστεί.

 

 

2.2ημεταλλαγήταχύτηταςείναιοδεύτεροςλόγοςγιατηναποτυχίατουσυστήματοςμετάδοσηςμηχανώνεγγράφου

 • Η μηχανική σύνδεση του αισθητήρα ταχύτητας είναι φτωχή, και ο συνδετήρας πρέπει να ελεγχθεί.
 • Το σημείο σύνδεσης της γραμμής είναι σε φτωχή επαφή, και η καλωδίωση πρέπει να ελεγχθεί.
 • Αποτυχία μηχανικού εξοπλισμού, όπως η συμπεριφορά της ζημίας.

 

 

2.3ημεγάληδιακύμανσηφορτίωνείναιοδεύτεροςλόγοςγιατηναποτυχίατουσυστήματοςμετάδοσηςμηχανώνεγγράφου

 • Η μηχανική σύνδεση του αισθητήρα ταχύτητας είναι φτωχή, και ο συνδετήρας πρέπει να ελεγχθεί.
 • Οι διακυμάνσεις φορτίων στο μηχανικό εξοπλισμό είναι μεγάλες, και οι ενώσεις του μηχανικού εξοπλισμού πρέπει μόνο να τρέξουν τη μηχανή για να καθορίσουν εάν η παρέμβαση προέρχεται από το μηχανικό εξοπλισμό.

 

 

λύσεις για δύο περιπτώσεις

1.Paper - που σπάζουν μέσα στον κύλινδρο δεν είναι ο σημαντικότερος λόγος

Το σπάσιμο εγγράφου μέσα στον ξεραίνοντας κύλινδρο πρέπει να αφορά τις παραμέτρους διαδικασίας όπως η πίεση ατμού, το βάρος εγγράφου και η σύνθεση πηλού. Ακόμα κι αν μπορεί να υπάρξει διακύμανση ταχύτητας, δεν είναι το κύριο πρόβλημα. Επομένως, είναι απαραίτητο να βοηθηθεί το προσωπικό διαδικασίας στην εύρεση άλλων λόγων.

 

 

2. Το σπασμένο έγγραφο στο τμήμα Τύπου είναι ένα ελάττωμα δύσκολο να κρίνει

Το έγγραφο που σπάζει στο τμήμα Τύπου είναι ένα σχετικά δύσκολο ελάττωμα που κρίνει. Κατά γενική ομολογία, πρέπει να αναλυθεί και να κριθεί σύμφωνα με τη μορφή Τύπου και τη σπάζοντας θέση εγγράφου.

Η κύρια μέθοδος για να κρίνει το σύνθετο Τύπο είναι να παρατηρηθεί εάν η τρέχουσα ένδειξη είναι κανονική και το μέγεθος ταλάντευσης. Εάν η σοβαρή δυσαναλογία ή η ανώμαλη ταλάντωση βρίσκεται στο αμπερόμετρο, η no-load ανάθεση θα πραγματοποιηθεί πρώτα για να βρεί την αιτία της δυσαναλογίας και να ρυθμίσει τις παραμέτρους για να σταθεροποιήσει το σύστημα.

 

 

Ποιος είναι ο λόγος για την αστάθεια ενός ενιαίου κυλίνδρου;

Ο έλεγχος εάν οι συνδέοντας γραμμές έχουν τη φτωχή επαφή, ειδικά οι σχετικές γραμμές σημάτων, όπως ανατροφοδοτεί τις γραμμές, τις γραμμές επικοινωνίας, τις γραμμές εισαγωγής και παραγωγής μεταξύ των σημείων διανομής φορτίων, κ.λπ. Το πρόγραμμα PLC ελέγχει εάν ο ανώτερος και περιορίζει χαμηλότερα των καθορισμένων παραμέτρων είναι κατάλληλος, εάν το πρόγραμμα υπολογισμού είναι σωστό, και εάν το πρόγραμμα εκτελείται σωστά. Ελέγξτε εάν η αποζημίωση ροπής τίθεται εύλογα και εάν οι παράμετροι προεπιλογής είναι σύμφωνες με τις παραμέτρους μηχανών.

Εάν η μηχανή είναι κανονική, υπάρχουν ανώμαλοι ήχοι και ανώμαλη θερμότητα. Εάν τα ανωτέρω είναι κανονικά, ο ηλεκτρικός είναι κανονικός, και παρατηρεί τις αιτίες της διαδικασίας και των πρώτων υλών.

 

 

Το χαρτί-σπάσιμο στη σύνδεση μεταξύ του δικτύου και του συμπιέζοντας τμήματος είναι εύκολο να καθεί το λάθος

Αυτό είναι στενά συνδεδεμένο στην ποικιλία του εγγράφου και τη σύνθεση των πρώτων υλών. Οι αιτίες είναι πιό σύνθετες, και είναι ευκολότερο να γίνει το λάθος.

Εάν ο Τύπος επιταχύνεται αφότου βρίσκεται το έγγραφο, θα σπάσει όταν βλέπει για να ανυψωθεί το έγγραφο ακριβώς. Ή όταν υπάρχει πολύς κρεμήστε, είναι πάρα πολύ αργά για να επιταχύνει. Στην επιφάνεια, φαίνεται ότι ο κανονισμός ταχύτητας είναι από τη διαταγή, η οποία θα προκαλέσει το λάθος κρίσης. Αυτή η κατάσταση απαιτεί το ηλεκτρικό προσωπικό για να παρατηρήσει επανειλημμένα την ταχύτητα και την τρέχουσα ένδειξη να διευθυνθεί η σε βάθος ανάλυση και η περιεκτική κρίση, και δεν συνάγει τυφλά το συμπέρασμα.

 

 

Γιατί θα έπρεπε οι ηλεκτρικοί εργαζόμενοι να έχουν κάποια γνώση εγγράφου που κάνει την τεχνολογία;

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της μηχανής εγγράφου, επειδή ο μηχανικός και ο ηλεκτρικός συνδέεται πολύ, μερικά ελαττώματα είναι προφανή, και μερικά ελαττώματα είναι δύσκολο να καθοριστούν εάν η πηγή ελαττωμάτων είναι ηλεκτρική ή μηχανική, αυτό απαιτεί το ηλεκτρικό προσωπικό για να εξοικειωθεί με το ηλεκτρικό σύστημα, και να έχει συγχρόνως κάποια σχετική γνώση εγγράφου που κάνει την τεχνολογία. Κατά αντιμετώπιση των προβλημάτων, την πρέπει περιεκτικά να αναλύσουν και να εξετάσουν επανειλημμένα.

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

jenny@hypapermachine.cn
+8618339195474
0086 18339195474
jenny@hypapermachine.cn
0086 18339195474