9 μέτρα της εξοικονόμησης ενέργειας για τις μηχανές εγγράφου που πρέπει να ξέρετε

April 6, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 9 μέτρα της εξοικονόμησης ενέργειας για τις μηχανές εγγράφου που πρέπει να ξέρετε

Η διατήρηση της ενέργειας και η μείωση κατανάλωσης των επιχειρήσεων είναι ένα κρίσιμο τμήμα. Εντούτοις, εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα καλά μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης κατανάλωσης αυτή τη στιγμή, πώς μπορείτε να μην καταστήσετε τους ανθρώπους ανήσυχους! Υπάρχει οποιοσδήποτε τρόπος να λυθούν τα προβλήματά σας; Ρίξτε μια ματιά από κοινού.

 

Εννέα μέτρα της εξοικονόμησης ενέργειας για τις μηχανές εγγράφου

  • Βελτιστοποίηση του κενού συστήματος μηχανών εγγράφου

Κάθε μηχανή εγγράφου έχει τις κενές αντλίες και τα κενά συστήματα. Η κατανάλωση ισχύος του κενού συστήματος της μηχανής εγγράφου είναι ισοδύναμη με την ενέργεια που καταναλώνεται από τη μηχανή εγγράφου κίνησης. Επομένως, με την ενίσχυση της διαμόρφωσης βελτιστοποίησης της κενής απαίτησης άντλησης και του κενού βαθμού διάφορων μερών της μηχανής εγγράφου, μια σημαντική ποσότητα της ενέργειας μπορεί να σωθεί κάτω από το ίδιο συνολικό ποσό αφυδάτωσης.

  • Χημική εξοικονόμηση ενέργειας μίξης

Η μίξη των υγρών χημικών ουσιών τελών ο πιό κοντά στο headbox οδηγεί στη μεγάλη αποδοτικότητα μίξης και τη μικρή κατανάλωση ενέργειας. Το παραδοσιακό σύστημα μίξης περιλαμβάνει την προσθήκη των χημικών ουσιών στον υλικό σωλήνα του headbox, με συνέπεια έναν μακροχρόνιο χρόνο καθυστέρησης. Με τη βοήθεια του κύριου σωλήνα του headbox, το χρόνο μίξης της ροής εγχύσεων πηλού κονταίνουν σημαντικά, η απόσταση είναι σύντομη, η επίδραση εξοικονόμησης ενέργειας είναι καλή, και η μίξη είναι ακόμη και.

  • Κενή εξοικονόμηση ενέργειας της δεξαμενής αναρρόφησης

Ο κενός βαθμός της δεξαμενής αναρρόφησης είναι χαμηλότερος από αυτός του κενού κυλίνδρου, αλλά χρειάζεται τη μετάδοση για να υπερνικήσει την τριβή ολίσθησης και να καταναλώσει την ενέργεια μετάδοσης. Έναντι των παραδοσιακών πιάτων κάλυψης χάσματος, το νέο ειδικό διατρυπημένο κενό κιβώτιο πιάτων κάλυψης μπορεί σημαντικά να βελτιώσει την απόδοση αφυδάτωσης στις αντίστοιχες θέσεις και να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας μονάδων.

 

Ο λόγος για την υψηλότερη αποδοτικότητα βρίσκεται στη μεγάλη ανοίγοντας περιοχή και το σταθερότερο κενό βαθμό το σε ολόκληρο πιάτο κάλυψης Επιπλέον, η ειδική μορφολογία επιφάνειας αυτού του ανοίγματος μπορεί σημαντικά να βελτιώσει το πάχος της ταινίας νερού που ξύνεται από την εσωτερική επιφάνεια του διαμορφωμένου πλέγματος, ελαχιστοποιώντας κατά συνέπεια την επανάκτηση υγρασίας του Ιστού εγγράφου. Στο τέλος του διαμορφώνοντας μέρους, με την αλλαγή της θέσης της υψηλής κενής δεξαμενής αναρρόφησης νερού και άμεσα την εγκατάσταση της κάτω από τον κύλινδρο καθοδήγησης εγγράφου, η κενή ζώνη τόξων μπορεί να μειώσει τη δύναμη τριβής ολίσθησης που προκαλείται με την κενή άντληση του μέρους καλωδίων, και μπορεί να ελέγξει την υπερβολική επανάκτηση κατανάλωσης και υγρασίας ενέργειας του εγγράφου στο τελευταίο τέλος του μέρους καλωδίων σε ένα ελάχιστο. Έναντι των παραδοσιακών κενών κιβωτίων, τα καμμμένα κενά κιβώτια κάλυψης μπορούν σημαντικά να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας του διαμορφώνοντας μέρους.

  • Κατανάλωση ενέργειας και τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας του τμήματος Τύπου

Γενικά, για κάθε αύξηση 1% στην ξηρότητα του τμήματος Τύπου του Ιστού εγγράφου, η ταχύτητα της μηχανής εγγράφου μπορεί να αυξηθεί από για τον Τύπο παπουτσιών 50m/min. μπορεί συνήθως να αυξήσει την ξηρότητα από για 6%, έτσι σημαίνει ότι ο Τύπος παπουτσιών μπορεί να αυξήσει τη μέγιστη ταχύτητα από περίπου 300 m/min. Εντούτοις, πρίν μεταπηδά στον Τύπο παπουτσιών ή αυξάνει την ταχύτητα της μηχανής εγγράφου, είναι απαραίτητο να ενημερωθεί ο εξοπλισμός μετάδοσης, να βελτιωθεί η ικανότητα αφυδάτωσης του διαμορφώνοντας τμήματος, και να βελτιωθεί η λειτουργική απόδοση του ξεραίνοντας τμήματος.

 

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Τύπου παπουτσιών μικροϋπολογιστών είναι ότι επιτρέπει τις ελάχιστες τροποποιήσεις στην υπάρχουσα δομή Τύπου, μειώνει το φόρτο εργασίας ανακαίνισης και το χρόνο διακοπής, και εξαλείφει την ανάγκη να ενημερωθεί ο γερανός. Σε μια μηχανή εγγράφου που εξοπλίζεται με μια πλήρη ψεκάζοντας συσκευή ατμού πλάτους στο πιέζοντας τμήμα, η πλευρική διαφορά υγρασίας μπορεί γενικά να μειωθεί από περισσότερο από 80%, και την ξηρότητα των αυξήσεων Ιστού εγγράφου από 2 5%~3.0%. Μετά από να πιέσει, ο Ιστός εγγράφου έχει μια υψηλότερη ξηρότητα, που μειώνει την κατανάλωση ατμού στο ξεραίνοντας τμήμα Επιπλέον, με τη μείωση του αριθμού σπασιμάτων εγγράφου, η λειτουργική απόδοση βελτιώνεται και η ενέργεια σώζεται.

  • Ενέργεια - τεχνολογία ξήρανσης αποταμίευσης

Ο πολυδιαυλικός ξεραίνοντας κύλινδρος που αναπτύσσεται από το εθνικό εργαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών μπορεί να αυξήσει τη ικανότητα παραγωγής από 50% έναντι των παραδοσιακών ξεραίνοντας κυλίνδρων, και μπορεί να αυξήσει τη ικανότητα παραγωγής από για 20% συγκρινόμενος με τους ξεραίνοντας κυλίνδρους εξοπλίζω με τις ράβδους αναταραχής. Οι παραδοσιακοί ξεραίνοντας κύλινδροι περιέχουν το συμπυκνωμένο νερό, το οποίο γίνεται ένα εμπόδιο μεταφοράς θερμότητας.

 

Ο νέος πολυδιαυλικός ξεραίνοντας κύλινδρος είναι εξοπλισμένος με τα σχετικά μικρά κανάλια κοντά στην εσωτερική επιφάνεια του ξεραίνοντας κυλίνδρου, ο οποίος μειώνει σημαντικά το πάχος του συμπυκνωμένου στρώματος και αυξάνει τη θερμοκρασία επιφάνειας του ξεραίνοντας κυλίνδρου, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την αποδοτικότητα ανταλλαγής θερμότητας.

 

Κατά τη διάρκεια αυτού του τεχνολογικού μετασχηματισμού, το απαραίτητο κόστος είναι μόνο 20% του πρόσφατα εγκατεστημένου ξεραίνοντας κυλίνδρου. Έναντι των παραδοσιακών στεγνωτήρων Αμερικανού χυτοσιδήρου του ίδιου μεγέθους και της πίεσης ατμού, οι στεγνωτήρες Αμερικανού ανοξείδωτου έχουν ένα 25% στην αύξηση 30% στο συντελεστή μεταφοράς θερμότητας και την ικανότητα εξάτμισης. Κατά τη διάρκεια της ολόκληρης διαδικασίας ξήρανσης, η ικανότητα ξήρανσης μπορεί να αυξηθεί από έναν μέσο όρο 10% σε 15%

 

Λόγω του υλικού ανοξείδωτου που μειώνει τη συνολική μάζα του ξεραίνοντας κυλίνδρου, καθώς επίσης και που μειώνει τη θερμική αντίσταση μεταφοράς αδράνειας και θερμότητας, η αποδοτικότητα του ξεραίνοντας κυλίνδρου βελτιώνεται πολύ. Επιπλέον, η απαραίτητη ενέργεια μετάδοσης είναι χαμηλότερη και εύκολο να εγκατασταθεί. Συγχρόνως, λόγω του υλικού ανοξείδωτου που είναι σε θέση να απορροφήσει τον αντίκτυπο θερμότητας και πίεσης που προκαλεί μια σειρά προβλημάτων στον ξεραίνοντας κύλινδρο χυτοσιδήρου, η ασφάλεια είναι υψηλότερη.

  • Η επίδραση εξοικονόμησης ενέργειας της τεχνολογίας μετατροπής συχνότητας

Αφότου τροποποιείται ο διαλείπων θραυστήρας πολτού με τη μετατροπή συχνότητας μηχανών, υιοθετεί μια βασικά συνεπή ροή διαδικασίας και έναν λειτουργούντα χρόνο, με ένα περιεκτικό ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας περίπου 25%. Ο μεταβλητός κανονισμός ταχύτητας συχνότητας της αντλίας πηλού είναι μια αποτελεσματικές εξοικονόμηση ενέργειας και μια κατανάλωση που μειώνουν την τεχνολογία, με την υψηλή αποδοτικότητα εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία μπορεί σχεδόν να σώσει όλη την ηλεκτρική ενέργεια που σπαταλιέται λόγω του πλεονασμού και των αλλαγών σχεδίου στη δόση.

 

Στο συμβατικό έλεγχο βαλβίδων, εάν η ταχύτητα μηχανών παραμένει σταθερή, η υπερβολική ηλεκτρική ενέργεια χάνεται μέσω της ενέργειας του διαφράγματος βαλβίδων ελέγχου ροής Και ο μεταβλητός έλεγχος συχνότητας, που ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα της αντλίας πηλού σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας, δεν έχει σχεδόν καμία υπερβολική ενεργειακή απώλεια.

  • Υγρή βελτιστοποίηση αφυδάτωσης τελών

Η κατανάλωση ενέργειας για την αφαίρεση 1kg του νερού από το πιέζοντας τμήμα είναι συνήθως πέντε φορές αυτή του διαμορφώνοντας τμήματος Η κατανάλωση ενέργειας για την αφαίρεση 1kg του νερού από το ξεραίνοντας τμήμα είναι 25 φορές αυτή του διαμορφώνοντας τμήματος. Επομένως, από την προοπτική της διατήρησης της ενέργειας, είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η βελτιστοποιημένη κατανομή της αφυδάτωσης στο διαμορφώνοντας τμήμα, το πιέζοντας τμήμα, και το ξεραίνοντας τμήμα.

  • Έλεγχος της ξήρανσης του σημείου δροσιάς

Το σημείο δροσιάς του υδρατμού στην κουκούλα καθορίζει την αποδοτικότητα ανταλλαγής θερμότητας, η οποία επηρεάζεται επίσης από τον ανεμιστήρα εξαερισμού. Η ενίσχυση της μέτρησης και του ελέγχου της θέσης σημείου δροσιάς μέσα στην κουκούλα μηχανών εγγράφου, που βελτιστοποιούν την αποδοτικότητα ανταλλαγής θερμότητας της διαδικασίας ξήρανσης, είναι ευεργετική για τη διατήρηση της ενέργειας. Εν τω μεταξύ, η βελτιστοποίηση του ελέγχου κουκουλών μπορεί να παρέχει την καλύτερη ποιότητα ξήρανσης και την πιό ομοιόμορφη ποιότητα των προϊόντων.

  • Κενή ενέργεια κυλίνδρων - τεχνολογία αποταμίευσης

Η μεγαλύτερη μέρος της κατανάλωσης ενέργειας των κενών κυλίνδρων συσχετίζεται με την κενή κατανάλωση. Το ποσό κενού που χρησιμοποιείται από τον κενό κύλινδρο αποτελεί περίπου το μισό το συνολικό κενό που απαιτείται από για το διαμορφώνοντας μέρος. Η κατανάλωση ενέργειας του κενού θα αυξηθεί με την αύξηση της λειτουργούσας ταχύτητας και του κενού βαθμού της μηχανής εγγράφου. Κυρίως λόγω της συνεχούς εκκένωσης των χασμάτων στο κοχύλι του κενού κυλίνδρου κατά τη διάρκεια της περιστροφής, το περίπου 2/3 του αέρα πρέπει να εκκενωθεί.

 

Η γραμμική διάτρηση στο κενό κοχύλι κυλίνδρων ελαχιστοποιεί την επανάκτηση υγρασίας. Χωρίς τη χρήση των κωνικών τρυπών, η ξηρότητα του Ιστού εγγράφου μετά από να περάσει μέσω του κυλίνδρου καναπέδων αυξάνεται από 1% σε 2% Κάτω από τον ίδιο κενό βαθμό, ο όγκος αέρα του ευθέος κοχυλιού τρυπών είναι μικρότερος, και οι κενές μειώσεις ποσοστού ροής από για 10%. Η μεγάλη επιφάνεια του κωνικού κενού ανοίγματος τρυπών θα αυξήσει την κατανάλωση ενέργειας του κενού κυλίνδρου. Συνήθως, περίπου 60% της ανοίγοντας περιοχής είναι κωνική επέκταση, κυρίως για να βελτιώσει την ικανότητα αποξηράνσεων της διαδικασίας αφυδάτωσης.

 

Συμπέρασμα

Η ανάπτυξη της βιομηχανίας χαρτιού απαιτεί τη σημαντική κατανάλωση ενέργειας. Προκειμένου να επιτευχθεί η πράσινη ανάπτυξη, είναι απαραίτητο να βελτιστοποιηθεί η τεχνολογία και η δομή των μηχανών εγγράφου στην υπάρχουσα βάση, να εφαρμοστούν τα διάφορα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης κατανάλωσης, και να εξασφαλιστεί αποτελεσματικός έλεγχος της κατανάλωσης ενέργειας παραγωγής χωρίς επιρροή της αποδοτικότητας παραγωγής.