Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : haiyang

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 18339195474

WhatsApp : +8618339195474

Free call

5 λόγοι για τους οποίους οι μηχανές εγγράφου σταματούν

February 7, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5 λόγοι για τους οποίους οι μηχανές εγγράφου σταματούν

Η ροή εξοπλισμού της γραμμής παραγωγής μηχανών εγγράφου είναι μακροχρόνια, οι προδιαγραφές και τα πρότυπα είναι σύνθετες και υπάρχουν πολλά συστήματα. Στη διαδικασία, κανένα θέμα που η ενιαίο μηχανή ή το συστατικό είναι χαλασμένη, θα οδηγήσει σε ένα πλήρες κλείσιμο και θα σας προκαλέσει ορισμένες οικονομικές απώλειες σε. Επομένως, η συντήρηση εξοπλισμού είναι ο βασικός όρος για να εξασφαλίσει την κανονική παραγωγή του μύλου εγγράφου, και είναι επίσης ένα σημείο κλειδί της διαχείρισης συντήρησης εξοπλισμού.

Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσω τις αιτίες και τις λύσεις των κοινών ελαττωμάτων για τις μηχανές κατασκευής χάρτου.

 

Κατά γενική ομολογία, υπάρχουν δύο τύποι ελαττωμάτων κλεισίματος μηχανών εγγράφου:

1 κάποιος είναι ο έμφυτος χρόνος διακοπής παραγωγής.

  • Πτώση συστατικής λειτουργίας
  • Αντικατάσταση του εξοπλισμού


2 άλλος είναι ο χρόνος διακοπής εξοπλισμού μηχανών εγγράφου.

  • Φθορά λόγω χρήσης.
  • Λίπανση.
  • Κούραση.

 

1. Οι κύριοι λόγοι για τον έμφυτο χρόνο διακοπής της παραγωγής είναι:
1.1 πτώση συστατικής λειτουργίας

Στο στάδιο της χρησιμοποίησης των φιλτράροντας και απομακρύνοντας το νερό στοιχείων του υγρός-τελών νερού, η λειτουργία θα μειωθεί, το νερό που φιλτράρει και που απομακρύνει το νερό δεν μπορεί να συναντήσει την αρχική επίδραση.

1.2 αντικατάσταση του εξοπλισμού

Στη διαδικασία παραγωγής της μηχανής εγγράφου, λόγω της ιδιαιτερότητας και της πολυπλοκότητάς του, υπάρχουν πολλά σημεία αποτυχίας εξοπλισμού για την αποτυχία εξοπλισμού, και ο χρόνος διακοπής εξοπλισμού εμφανίζεται συχνά. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά όπως ο κύκλος αποτυχίας και ο χρόνος συντήρησης κατειλημμένοι, και η δυσκολία της διαχείρισης.

Μερικά μέρη έχουν μια σύντομη ζωή υπηρεσιών, και η συχνότητα των ανταλλακτικών είναι σχετικά υψηλή.

Ο λαστιχένιος ρόλος Τύπου και ο ρόλος πετρών φοριούνται από την επαφή του εγγράφου και της μεταλλουργικής ξύστρας, και το μέσο ύψος των αλλαγών επιφάνειας ρόλων, το οποίο έχει επιπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων.

Η αντικατάσταση του εξοπλισμού διαδικασίας, παραδείγματος χάριν, όταν συναντά το πλέγμα χαλκού και flet τη ζωή υπηρεσιών, πρέπει να αντικατασταθούν τακτικά.

 

2. Οι κύριοι λόγοι για το χρόνο διακοπής εξοπλισμού μηχανών εγγράφου είναι:

2.1 φθορά λόγω χρήσης

Οι αιτίες περιλαμβάνουν κυρίως τη μακροπρόθεσμη επαφή με το πλέγμα χαλκού, τον πολτό, το ύφασμα μαλλιού ή να αποτελέσουν τα μέρη και τον εξοπλισμό ένδυσης χαρτιού, όπως pulper, η αντλία πολτού, η επιτροπή κενών κιβωτίων, desander, ο ημερολογιακός ρόλος, ο ρόλος Τύπου, κ.λπ….

Ένας άλλος λόγος οφείλεται στη συχνή μετακίνηση των μερών μεταξύ των μερών, όπως ο επικεφαλής, κενός κύλινδρος κολπίσκων ατμού, η μεταλλουργική ξύστρα, ο κύλινδρος και η κενή αντλία.

2.2 λίπανση

Η μηχανική περιστροφή έχει μια άμεση σχέση με τα ρουλεμάν. Για τις μηχανές εγγράφου με τους περιστρεφόμενους κυλίνδρους, υπάρχουν πολλοί τύποι και ποσότητες κυλίνδρων, και υπάρχουν εκατοντάδες των ρουλεμάν των διάφορων τύπων.

Επομένως, η διαχείριση λίπανσης είναι εξαιρετικά απαραίτητη, ιδιαίτερα υπό την επήρεια νερό, βαρύ φορτίο και υψηλής θερμοκρασίας, το λαδώνοντας πετρέλαιο είναι επιρρεπής σε εξάτμιση, απώλεια και γήρανση, με συνέπεια τη ζημία στην επίδραση λίπανσης, που οδηγεί στη συμπεριφορά των επικεφαλής προβλημάτων ένδυσης ζημίας και άξονων.

Επομένως, η κανονική επιθεώρηση του λαδώνοντας πετρελαίου είναι εξαιρετικά απαραίτητη.

2.3 κούραση

Το πραγματικός-φορτίο και η συνεχής λειτουργία των μηχανημάτων είναι επιρρεπής σε ζημία κούρασης. Στη μηχανή κατασκευής χάρτου, λόγω των περιορισμών της μηχανικής δομής και των λειτουργουσών αρχών μερικών μερών, τα μέρη δεν μπορούν να έχουν πολλή ένταση σχεδίου.

Αποφύγετε τη ζημία στο περιστατικό, και μπορεί να λυθεί από τα μέτρα όπως η τεχνική μεταρρύθμιση συντήρησης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

jenny@hypapermachine.cn
+8618339195474
0086 18339195474
jenny@hypapermachine.cn
0086 18339195474